Wędzony łosoś i kozi ser na Pumperniklu-żytnim
Ten pescatariański przepis służy 20 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Jeśli masz masło, chleb pumpernikielowo-żytni koktajlowy, kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kanapka z wędzonym łososiem na Pumperniklu, Tosty pumperniklowe z wędzonym łososiem i śmietaną chrzanową, oraz QUESADILLAS z łososia wędzonego z kozim serem.
Instrukcje
Ser kozi rozprowadzić równomiernie na kromkach chleba i posypać czarnym pieprzem. 12 kromek chleba równomiernie z ogórkiem, rzodkiewką i łososiem. Wierzch z pozostałymi 12 kromkami chleba, delikatnie dociskając.
Rozprowadzić poza kanapkami z zmiękczonym masłem. Gotować na patelni nonstick na średnim ogniu, partiami, 2 minuty z każdej strony lub aż ser topi się i chleb jest złoty brąz.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.