Wędzony łosoś i kapary w sosie szampańskim do makaronu

Wędzony łosoś i kapary w sosie szampańskim do makaronu
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 337 kalorii, 11g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Jeśli $3.04 za porcję zapada w budżecie, wędzony łosoś i kapary w sosie szampańskim do makaronu mogą być doskonałe bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka czosnku, szampana, łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Sylwester wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łosoś gotowany w szampanie z kaparami i estragonem, Spaghetti z łososiem wędzonym na gorąco, rukolą i kaparami, oraz Grillowane Pizzetki z wędzonym łososiem i kaparami.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn