Wędzony Pstrąg Brandade
Wędzony pstrąg Brandade może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Mieszanka szczypiorku, ząbki czosnku, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kolacja: Wędzony Pstrąg Brandade, Wędzona-sardynka Brandade, oraz Wędzona Sieja Brandade Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, gotować 1 szklanka oleju i czosnku na małym ogniu, aż czosnek jest blady złoty i zmiękczona, o 7 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść czosnek do miski i zacieru widelcem.
Niech olej lekko ostygnie, a następnie dodać śmietanę.
W rondlu, przykryć ziemniaki wodą i gotować do miękkości, o 30 protokół.
Lekko ostudzić, następnie obrać ziemniaki i przepuścić przez ricerter lub sito. Alternatywnie ubijaj ziemniaki za pomocą miksera elektrycznego.
Dodać tłuczony czosnek i krem z olejem czosnkowym. Pstrąga wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż brandade w płytkim naczyniu do pieczenia 1 1/2-quart. Wykonaj płytkie zagłębienia w brandade i łyżkę pozostałą 1/4 szklanki oleju do zagłębień.
Piec przez około 15 minut, lub do ogrzania.
Posypać szczypiorkiem i podawać na ciepło.
Podawać z: krakersami czosnkowymi, płaskimi chlebami, grissini i grubymi chipsami ziemniaczanymi.
Rekomendacja wina: Stuckey: Domaine Ostertag Barriques Pinot Gris z Alzacji 1996 ma zadymione nuty, które chcesz dopasować do pstrąga. Ale jest zrównoważona przez kwasowość, która odpowiada kremowości brandade.Triffon: orzeźwiająca, skąpa kwasowość Alana Scotta Rieslinga z Nowej Zelandii z 1998 roku może przebić się przez bogaty dymny smak brandade.