Wędzony Mostek Wołowy Z Czterema Paprykami

Wędzony Mostek Wołowy Z Czterema Paprykami
Przepis wędzony mostek wołowy z czterema paprykami jest gotowy w około 5 godzin i 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 40g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 2,54 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cytrynowy, dobrze przycięty mostek wołowy, popękany pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wędzony Mostek Wołowy, Wędzony Mostek Wołowy, oraz Wędzony Mostek Wołowy.

Instrukcje

1
Zrębki przykryć wodą; namoczyć 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
2
Spuścić zrębki drzewne. Przygotuj i ogrzać palacza za pomocą wiórów drzewnych. (Dla palacza węgla drzewnego użyj 5 funtów brykietów z węgla drzewnego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
3
W małej misce, wymieszać pieprz czarny, pieprz biały, pieprz czerwony i pieprz cytrynowy. Mieszankę pieprzu wcierać we wszystkie strony wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Biały PieprzBiały Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Szczotka palacz stojak z olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
5
Połóż wołowinę na stojaku. Przykryć i zapalić wołowinę około 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
6
Wołowinę posmarować sosem barbecue. Palić o 1 godzinę dłużej lub aż termometr mięsa wskaże 71°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy świetnie komponuje się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 180 dolarów za butelkę.
Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah
Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia19
Magazyn