Wędzona Makrela, Ogórek I Sałatka Ziemniaczana Z Sosem Musztardowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj wędzonej makreli, ogórka i sałatki ziemniaczanej z sosem musztardowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 241 kalorii, 19g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką ogórek, oliwę z oliwek, ziemniaki woskowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka z ziemniaków i wędzonego pstrąga z dressingiem musztardowym, Sałatka z wędzonej makreli z sosem buraczkowo-chrzanowym, oraz Sałatka z wędzonej makreli i buraków z kremowym sosem chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w małym rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować do miękkości po przekłuciu widelcem, o 12 protokół.
Odcedzić w durszlaku; lekko ostudzić. Slip off Skórki; wyrzucić.
W razie potrzeby pokroić ziemniaki na połówki lub ćwiartki.
W międzyczasie przygotuj dressing: w średniej misce połącz szalotkę, ocet i musztardę.
Ubij w oleju, aż do zemulgowania.
Do miski posypać koperkiem.
Dodaj ogórek i ugotowane ziemniaki do dressingu w misce; doprawić pieprzem. Wrzucić do płaszcza równomiernie. Podziel sałatkę na cztery talerze; ułóż makrele na każdym.
Podawać, przyozdobione zielenią.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.