Wyspa Pływać Deser

Wyspa Pływać Deser
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj deseru Island Swim. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 19g tłuszczu i w sumie 462 kalorii. Za $1.21 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga granulowanego cukru, barwnika spożywczego, jajek i nonpareils. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Deserowa Wyspa Parfait, Tropical Island Dessert, oraz Pływanie dla dorosłych: tworzenie idealnego Duszenia wina.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj wodę i masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj mąkę od razu; mieszaj, aż utworzy się gładka kulka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
4
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Rozłóż na natłuszczonym 3-qt. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Piec w temperaturze 400 przez 30-35 minut lub do uzyskania dmuchanego i złotego koloru. Ostudzić całkowicie na ruszcie. Zmniejszyć ciepło do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Rozwałkuj ciasto na 1/4 cala. grubość. Z mąką 3-in. i 4-1 / 4-w. foremki do ciastek z piernika, wyciąć 12 pływaków. Przełóż skrawki; wyciąć 1-1/2-in. kółka do piłek plażowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtejBarwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
8
Ułóż na nie natłuszczonych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Piec w temperaturze 350 przez 11-13 minut lub do momentu, aż brzegi lekko się zrumienią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Wyjmij do rusztów, aby całkowicie ostygły.
11
Do glazury połącz cukier cukierniczy, wodę i syrop kukurydziany na gładką masę. Podziel glazurę między małe miski; odcień barwnikiem spożywczym według uznania. Używając małego pędzelka i często mieszając glazurę, posmaruj ciasteczka glazurą. Pozostaw przeszklone ciasteczka na co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Dodaj projekty z pisaniem oblodzenia i nonpareils zgodnie z potrzebami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pisanie OblodzeniaPisanie Oblodzenia
NonpareilsNonpareils
13
Do nadzienia w dużej misce ubij serek śmietankowy, mleko i pudding na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Rozłóż na warstwie puff; wstaw do lodówki na 20 minut. Odłóż 2 łyżki bitej polewy na grzbiety fal; wymieszaj niebieski barwnik spożywczy z pozostałą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niebieski Kolor żywnościNiebieski Kolor żywności
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
15
Rozłóż na nadzieniu; wirować, tworząc fale. Tworzą grzbiety z zarezerwowanym polewą. Przykryj i wstaw do lodówki, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
16
Tymczasem w przypadku palm przełam lub Wytnij 1 cal. z jednego ciasteczka Piruetowego i 1-1 / 2 cala. z innego Piruetu. Pozostaw pozostały piruet na całej długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
17
Posyp cukrem powierzchnię roboczą. Dla każdej palmy umieść trzy liście mięty zielonej na słodzonej powierzchni. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj każdy w owal; wyciąć w Kształt liścia palmowego. Używając skrawków liści mięty zielonej, przymocuj trzy liście palmowe do każdego ciasteczka Piruetowego; umieść płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
18
Odstaw odkryte, aż zestali się.
19
Tuż przed podaniem posyp róg deseru okruchami krakersów na wyspę; Ustaw drzewa w piasku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Posiekane Orzechy PekanBita Polewa I Posiekane Orzechy Pekan
20
Dodaj pływaków i piłkę plażową do wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
21
Podawać z dodatkowymi ciasteczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Deser w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn