Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj deseru Island Swim. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 19g tłuszczu i w sumie 462 kalorii. Za $1.21 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga granulowanego cukru, barwnika spożywczego, jajek i nonpareils. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Deserowa Wyspa Parfait, Tropical Island Dessert, oraz Pływanie dla dorosłych: tworzenie idealnego Duszenia wina.
Instrukcje
1
W dużym rondlu zagotuj wodę i masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj mąkę od razu; mieszaj, aż utworzy się gładka kulka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
4
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Rozłóż na natłuszczonym 3-qt. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Piec w temperaturze 400 przez 30-35 minut lub do uzyskania dmuchanego i złotego koloru. Ostudzić całkowicie na ruszcie. Zmniejszyć ciepło do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Rozwałkuj ciasto na 1/4 cala. grubość. Z mąką 3-in. i 4-1 / 4-w. foremki do ciastek z piernika, wyciąć 12 pływaków. Przełóż skrawki; wyciąć 1-1/2-in. kółka do piłek plażowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Dekoracyjne
8
Ułóż na nie natłuszczonych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Piec w temperaturze 350 przez 11-13 minut lub do momentu, aż brzegi lekko się zrumienią.
Do glazury połącz cukier cukierniczy, wodę i syrop kukurydziany na gładką masę. Podziel glazurę między małe miski; odcień barwnikiem spożywczym według uznania. Używając małego pędzelka i często mieszając glazurę, posmaruj ciasteczka glazurą. Pozostaw przeszklone ciasteczka na co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Rozłóż na warstwie puff; wstaw do lodówki na 20 minut. Odłóż 2 łyżki bitej polewy na grzbiety fal; wymieszaj niebieski barwnik spożywczy z pozostałą polewą.
Rozłóż na nadzieniu; wirować, tworząc fale. Tworzą grzbiety z zarezerwowanym polewą. Przykryj i wstaw do lodówki, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
16
Tymczasem w przypadku palm przełam lub Wytnij 1 cal. z jednego ciasteczka Piruetowego i 1-1 / 2 cala. z innego Piruetu. Pozostaw pozostały piruet na całej długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
17
Posyp cukrem powierzchnię roboczą. Dla każdej palmy umieść trzy liście mięty zielonej na słodzonej powierzchni. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj każdy w owal; wyciąć w Kształt liścia palmowego. Używając skrawków liści mięty zielonej, przymocuj trzy liście palmowe do każdego ciasteczka Piruetowego; umieść płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięta
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
18
Odstaw odkryte, aż zestali się.
19
Tuż przed podaniem posyp róg deseru okruchami krakersów na wyspę; Ustaw drzewa w piasku.
Deser w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.