Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Pieczenie chleba: pomidor, ser i chleb z boczkiem spróbuj. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz pod ręką ser Monterrey jack, mąkę chlebową, drożdże instant i kilka innych składników, możesz to zrobić. 56 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczenie Chleba: Chleb Wirowy Pomidorowo-Pesto, Pieczenie Chleba: Bułeczki Z Serem Indiana, oraz Chleb z pomidorami i boczkiem (do maszynki do chleba).
Instrukcje
1
Boczek gotować, aż będzie bardzo chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2
Odcedzić i ostudzić, zastrzegając 1 łyżkę tłuszczu boczku. Boczek pokruszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
W misce miksera stojaka, połączyć wodę, cukier, drożdże i około 1/3 mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dobrze wymieszać i odstawić na 15 minut.
5
Mieszanina będzie spieniona.
6
Dodać pozostałą mąkę chlebową i pastę pomidorową. Zagniataj za pomocą haka do ciasta, aż ciasto stanie się elastyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Mąka Chlebowa
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Dodaj ser, pokruszony boczek, sól i zarezerwowany tłuszcz z boczku i zagniataj, aż wszystkie składniki zostaną włączone i równomiernie rozłożone. Uformować ciasto w kulkę, skropić odrobiną oliwy z oliwek i powrócić do miski. Przykryć folią i odstawić do podwojenia, około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego Boczku
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Rozgrzej piekarnik do 350° i posyp mąkę kukurydzianą na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Wyjmij ciasto z miski i uformuj je w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Umieść go, szew w dół, na przygotowanej blasze do pieczenia. Przykryć folią i odstawić do podwojenia, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
11
Slash Bochenek zgodnie z życzeniem, i piec, aż rumiane i zrobione, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
12
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku przed krojeniem.