Wypiek chleba: pomidor, ser i boczek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Pieczenie chleba: pomidor, ser i chleb z boczkiem spróbuj. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz pod ręką ser Monterrey jack, mąkę chlebową, drożdże instant i kilka innych składników, możesz to zrobić. 56 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczenie Chleba: Chleb Wirowy Pomidorowo-Pesto, Pieczenie Chleba: Bułeczki Z Serem Indiana, oraz Chleb z pomidorami i boczkiem (do maszynki do chleba).
Instrukcje
Boczek gotować, aż będzie bardzo chrupiący.
Odcedzić i ostudzić, zastrzegając 1 łyżkę tłuszczu boczku. Boczek pokruszyć i odstawić.
W misce miksera stojaka, połączyć wodę, cukier, drożdże i około 1/3 mąki.
Dobrze wymieszać i odstawić na 15 minut.
Mieszanina będzie spieniona.
Dodać pozostałą mąkę chlebową i pastę pomidorową. Zagniataj za pomocą haka do ciasta, aż ciasto stanie się elastyczne.
Dodaj ser, pokruszony boczek, sól i zarezerwowany tłuszcz z boczku i zagniataj, aż wszystkie składniki zostaną włączone i równomiernie rozłożone. Uformować ciasto w kulkę, skropić odrobiną oliwy z oliwek i powrócić do miski. Przykryć folią i odstawić do podwojenia, około godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350° i posyp mąkę kukurydzianą na blasze do pieczenia.
Wyjmij ciasto z miski i uformuj je w kulkę.
Umieść go, szew w dół, na przygotowanej blasze do pieczenia. Przykryć folią i odstawić do podwojenia, około 30 minut.
Slash Bochenek zgodnie z życzeniem, i piec, aż rumiane i zrobione, o 45 protokół.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku przed krojeniem.