Slow-Cooker Family-Favorite Pot Roast
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne kuchenka rodziny ulubionej pieczeń spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 4,64 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 915 kalorii, 112g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, skondensowaną wołowinę consommé, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Slow-Cooker Family-Favorite Chili, 6-Hour Slow Cooker Chili {moja rodzina ' s favorite!}, oraz Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Jeśli pieczeń wołowa jest w siatce lub jest związana, nie usuwaj. Wołowinę gotować na oleju około 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Umieść ziemniaki, marchew, grzyby, seler i cebulę w 4-do 5-quart powolnej kuchence.
Posypać solą, pieprzem i tymiankiem.
Wołowinę ułożyć na warzywach.
Wołowinę polać pomidorami, consommé i sokiem warzywnym.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
Wyjąć wołowinę i warzywa z kuchenki, za pomocą łyżki szczelinowej; umieścić na półmisku i przykryć, aby utrzymać ciepło. Odtłuszczone tłuszcze z soków wołowych w kuchence w razie potrzeby.
Wyjąć 1/2 szklanki soków z kuchenki; wymieszać z mąką w małej misce, za pomocą trzepaczki drucianej, aż będzie gładka. Stopniowo mieszaj mieszaninę mąki do pozostałych soków w kuchence. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować około 15 minut lub aż zgęstnieje.
Usuń siatkę lub sznurki z wołowiny.
SOS podawać z wołowiną i warzywami.