Wspaniały chleb dyniowy Sary
Wspaniały chleb dyniowy Sary może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 40 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Ciasto dyniowe Sary, Dynia + Pekan = Niesamowite Naleśniki, oraz Ciasto pasterskie Sary.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
Wymieszać mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, przyprawę do ciasta, sól i proszek do pieczenia.
Dodać dynię, olej i jajka; dobrze wymieszać.
Wlać do patelni bochenek i piec przez 1 godzinę lub aż włożona wykałaczka wyjdzie czysta.
Pozostawić do ostygnięcia na 15 minut przed wyjęciem z patelni.