Wspaniały chleb dyniowy Sary

Wspaniały chleb dyniowy Sary
Wspaniały chleb dyniowy Sary może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 40 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Ciasto dyniowe Sary, Dynia + Pekan = Niesamowite Naleśniki, oraz Ciasto pasterskie Sary.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, przyprawę do ciasta, sól i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
3
Dodać dynię, olej i jajka; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Wlać do patelni bochenek i piec przez 1 godzinę lub aż włożona wykałaczka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Pozostawić do ostygnięcia na 15 minut przed wyjęciem z patelni.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn