Wrak statku
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do twojego pudełka z przepisami, Wrak statku może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis daje 8 porcji z 328 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Za 96 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. 4 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, brązowy cukier, keczup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Z łyżką wynik 35%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Gulasz Z Wraku Statku, Kolacja Wraku Statku, oraz Zapiekanka Wrakowa.
Instrukcje
Na patelni gotuj boczek, aż będzie chrupiący.
Wyjmij do ręczników papierowych, aby odsączyć; kruszyć i odstawić.
Odcedź kapanie z patelni. Przyrumienić wołowinę; odcedzić.
Dodaj cebulę i gotuj do miękkości, około 5 minut.
Połącz ketchup i brązowy cukier; wymieszać z mieszanką wołową. Dodaj wieprzowinę i fasolę oraz wszystkie oprócz 2 łyżek boczku.
Przenieś do 8-calowego. kwadratowe naczynie do pieczenia. Na wierzch z pozostałym boczkiem.
Piec bez przykrycia w 350° przez 1 godzinę.