Wolnossąca Wołowina Stroganoff
Slow-Cooker wołowina Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 35g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Jeśli masz serek, czosnek, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Slow Cooker Beef Stroganoff, Slow Cooker Beef Stroganoff, oraz Slow Cooker Beef Stroganoff.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodaj paski wołowiny, cebula i czosnek; gotować 7 do 9 minut lub aż wołowina jest rumiane.
W 3 1/2 - do 4 1/2-quart powolnej kuchence, wymieszać mieszaninę wołowiny, zupę, grzyby, sól i pieprz.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 5 do 6 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Ser śmietankowy wymieszać z mieszanką wołową, aż się roztopi. Wymieszać z kwaśną śmietaną, aż dobrze wymieszane.