Wolno pieczony Halibut z ogolonymi szparagami i sałatką z kopru włoskiego

Wolno pieczony Halibut z ogolonymi szparagami i sałatką z kopru włoskiego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wolno pieczonego halibuta z ogolonymi szparagami i sałatką z kopru włoskiego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $6.7 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cebulkę kopru włoskiego, pietruszkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka ze szparagów i kopru włoskiego, Pieczony Halibut Z Ogoloną Wiosenną Sałatką Warzywną, oraz Sałatka Z Ogolonego Kopru Włoskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić sok z cytryny i musztardę w małej misce. Stopniowo trzepać olejem, a następnie dodaćkapry. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do roomtemperatura i rewhisk przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść 1 szparagową włócznię płasko na powierzchni roboczej. Używając obieraczki do warzyw, ogoloneasparagi na długie cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
3
Umieścić paski paragusa w średniej misce z roztartym koprem włoskim. DO AHEAD: może być wykonany4 godziny do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Płaszcz oprawione blachy do pieczenia znonstick spray.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Wymieszaj bułkę tartą, ser, zioła i skórkę cytryny w innym mediumbowl.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
SerSer
ZiołaZioła
3
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Przesmażone masło. Za pomocą widelca, wrzucić, aby równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Filety z halibuta układamy na przygotowanej blasze, rozdzielając je od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
6
Posypać solą iprzyprawić. Bułkę tartą podzielić na filety, aby przykryć wierzchu (po około 1/3 szklanki), przyciskając do przyklejenia. DO przodu: może być wykonany 1 hourahead. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
SólSól
7
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Piec halibutuntil nieprzezroczyste w centrum, o 20 protokół.Włącz brojlery. Halibut Broil tylko untilbreadcrumby zacząć brązowy, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
9
Umieść 1 filet z halibuta na każdym z 6 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
10
Wlać sos na szparagi i koper włoski; wrzucić do herbu. Doprawić sałatkę do smaku solą i pieprzem. Sałatkę podzielić międzyplaty i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
11
W porcji: 511,5 kcal kalorii,
12
3% kalorii z tłuszczu, 20,1 g tłuszczu,
13
4 g tłuszczów nasyconych,
14
Cholesterol 6 mg,
15
1 g węglowodanów,
16
3 g cukrów ogółem,
17
0 g węglowodanów netto,
18
Bon Appétit

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn