Wolno pieczony Arctic Char z dodatkiem cytrynowo-gorczycy

Wolno pieczony Arctic Char z dodatkiem cytrynowo-gorczycy
Powolne pieczenie Arctic Char z dodatkiem cytrynowo-gorczycy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,55 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 26g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, pietruszkę z płaskim liściem, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arctic Char kanapki z cytrynowo-estragon Slaw, Patelnia pieczona Arctic Char z pomarańczą i rozmarynem Beurre Blanc, oraz Arctic Char z glazurą Mandarynkowo-Habanero i cytrynowym bulionem kuskus dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce połączyć skórkę, oliwę z oliwek, bułkę tartą, pietruszkę, estragon, nasiona gorczycy, ocet, sok z cytryny, musztardę i substytut cukru. Wyłóż patelnię do pieczenia papierem do pieczenia i umieść rybę na patelni, od strony skóry w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut CukruSubstytut Cukru
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Bułka TartaBułka Tarta
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
EstragonEstragon
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
4
Rozłóż część mieszanki ziół cytrynowych na każdym filecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CytrynaCytryna
5
Piec przez 30 do 35 minut, w zależności od grubości, aż ryba będzie prawie całkowicie nieprzezroczysta. Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Smak
7
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
8
From Cleveland Clinic Healthy Heart lifestyle Guide and Cookbook by Cleveland Clinic Heart Center, Bonnie Sanders Polin, Ph. D., and Frances Towner Giedt. © 2007 by Cleveland Clinic Heart Center, Bonnie Sanders Polin, Ph. D., and Frances Towner Giedt. Wydane przez Broadway Books.Bonnie Sanders Polin i Frances Towner giedt otrzymali Nagrodę Jamesa Bearda za książkę kucharską Joslin Diabetes Gourmet. Są również autorami książki kucharskiej Joslin Diabetes Quick and Easy, książki kucharskiej Joslin Diabetes Healthy węglowodan oraz książki kucharskiej Joslin Diabetes Great Chefs Cook Healthy Cookbook. Bonnie Polin mieszka w Tulsie w Oklahomie, a Frances Giedt w Arlington w Teksasie. Steven E. Nissen, M. D., jest przewodniczącym wydziału medycyny sercowo-naczyniowej w Cleveland Clinic Heart and Vascular Institute i obecnym prezesem American College of Cardiology.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia94
Magazyn