Wolno pieczony Arctic Char z dodatkiem cytrynowo-gorczycy
Powolne pieczenie Arctic Char z dodatkiem cytrynowo-gorczycy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,55 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 26g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, pietruszkę z płaskim liściem, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arctic Char kanapki z cytrynowo-estragon Slaw, Patelnia pieczona Arctic Char z pomarańczą i rozmarynem Beurre Blanc, oraz Arctic Char z glazurą Mandarynkowo-Habanero i cytrynowym bulionem kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121°.
W misce połączyć skórkę, oliwę z oliwek, bułkę tartą, pietruszkę, estragon, nasiona gorczycy, ocet, sok z cytryny, musztardę i substytut cukru. Wyłóż patelnię do pieczenia papierem do pieczenia i umieść rybę na patelni, od strony skóry w dół.
Rozłóż część mieszanki ziół cytrynowych na każdym filecie.
Piec przez 30 do 35 minut, w zależności od grubości, aż ryba będzie prawie całkowicie nieprzezroczysta. Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
From Cleveland Clinic Healthy Heart lifestyle Guide and Cookbook by Cleveland Clinic Heart Center, Bonnie Sanders Polin, Ph. D., and Frances Towner Giedt. © 2007 by Cleveland Clinic Heart Center, Bonnie Sanders Polin, Ph. D., and Frances Towner Giedt. Wydane przez Broadway Books.Bonnie Sanders Polin i Frances Towner giedt otrzymali Nagrodę Jamesa Bearda za książkę kucharską Joslin Diabetes Gourmet. Są również autorami książki kucharskiej Joslin Diabetes Quick and Easy, książki kucharskiej Joslin Diabetes Healthy węglowodan oraz książki kucharskiej Joslin Diabetes Great Chefs Cook Healthy Cookbook. Bonnie Polin mieszka w Tulsie w Oklahomie, a Frances Giedt w Arlington w Teksasie. Steven E. Nissen, M. D., jest przewodniczącym wydziału medycyny sercowo-naczyniowej w Cleveland Clinic Heart and Vascular Institute i obecnym prezesem American College of Cardiology.