Wolno gotująca Szczypiorkowo-cebulowa kremowa kukurydza
Slow-Cooker szczypiorek i cebula creamed Corn może być tylko przystawka szukasz. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udać się do sklepu i odebrać pieprz, 2 papryka, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Wolno gotująca Szczypiorkowo-cebulowa kremowa kukurydza, Slow Cooker Creamed Corn, oraz Slow Cooker Creamed Corn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść Wkładki do powolnej kuchenki Reynolds w misce do powolnej kuchenki o długości od 5 do 6 1/2 qt. Upewnij się, że wkładka pasuje ściśle do dna i boków miski i pociągnij górną część wkładki nad krawędzią miski.
W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, okazjonalnie obracając, aż ostry.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Pokruszony bekon.
W kuchence wymieszaj kukurydzę, paprykę, mleko, masło, cukier, sól, pieprz i połowę boczku. Przechowywać w lodówce pozostały boczek.
Przykryć; gotować na wysokim ogniu 2 godziny do 2 godzin 30 minut.
Wymieszać z serem śmietankowym. Gotować na wysokim ogniu ustawienie 10 minut dłużej. Dobrze wymieszać, posypać pozostałym boczkiem. Kukurydzę można ogrzać na małym ogniu do 1 godziny.