Wolno gotowany kurczak curry z kalafiorem jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 686 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.79 za porcję. Mieszanka imbiru, udka z kurczaka, jogurt mleczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać odtłuszczone mleko jogurt można śledzić to danie główne z Kawa Mleko Kokosowe Lody jako deser. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wolno gotowany kurczak herbed, Wolno Gotowany Anielski Kurczak, oraz Kurczak Pomarańczowy Wolno Gotowany dla podobnych receptur.
Dodać kurczaka, soczewicę i pozostałą sól do powolnej kuchence. Przykryć i gotować na wysokiej przez 6 godzin, dodając kalafior i ciecierzycę w połowie gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Pełnoziarniste
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Soczewica
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
8
Curry dzielimy równomiernie na miseczki i rozsypujemy świeżo rozdartą miętę lub kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek