Wolno Gotowane Piwo Z Grilla Wołowina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj powolnie gotowanej wołowiny z grilla. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, piwo, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 125 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Działa dobrze jako niedrogi napój. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Wolno Gotowana Wołowina Z Grilla, Wolno Gotowana Wołowina Z Grilla, oraz Wołowina w wolnym piekarniku gotowana w piwie.
Instrukcje
Włożyć cebulę i czosnek do dużej wolnej kuchenki.
Wlać ketchup, piwo, ocet, sos Worcestershire i płynny dym; odstawić.
Połącz sól, pieprz, chili w proszku, papryka, oregano i brązowy cukier, aż równomiernie wymieszać. Pocierać mieszankę przypraw na całym mostku wołowym.
Umieść mostek w wolnej kuchence.
Pozostałą mieszankę przypraw posypać wierzchem.
Przykryć i gotować na niskim, aż wołowina jest łatwo rozdrobnione z dwóch widelców, 10 do 12 godzin.
Wyjąć wołowinę z wolnej kuchenki i umieścić w dużej misce. Tłuszcz z pozostałego sosu wrzucić do wolnej kuchenki i wyrzucić.
Do rondla wlać około 2 szklanki sosu z wolnej kuchenki. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w wodzie i wymieszać z gotującym się sosem. Gotować i mieszać 5 do 10 minut, aż sos zgęstnieje. Tymczasem mięso rozdrobnić na małe kawałki za pomocą dwóch widelców.
Zagęszczony sos i pozostały sos z wolnej kuchenki wlać do blendera, napełniając dzban nie więcej niż do połowy pełny. Przytrzymaj pokrywkę blendera złożonym ręcznikiem kuchennym i ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść zupę, zanim zostawisz ją na puree. Puree partiami, aż będzie gładkie i wlać do czystego garnka. Alternatywnie, można użyć blendera i puree SOS prawo w wolnej kuchence.
Wymieszać rozdrobnioną wołowinę i puree SOS razem w wolnej kuchence. Użyj szczypce do podawania wołowiny na bułki ziemniaczane.