Wolno Gotowane Jabłko Wędzone Grillowane Wieprzowina

Wolno Gotowane Jabłko Wędzone Grillowane Wieprzowina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj powoli gotowanej wieprzowiny z wędzonego grilla z jabłkiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 796 kalorii, 50g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.58 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 35 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś gorący sos, bułki, liście oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Barbecue Wieprzowe Wolno Gotowane, Wolno Gotowane Brzoskwiniowe Grillowane Kotlety Wieprzowe, oraz Wolno Gotowana Wołowina Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieścić Tyłek wieprzowy w płytkiej patelni. Do pocierać wieprzowinę, dodać suchą musztardę i dobrze wymieszać. Przetrzyj całą powierzchnię masą wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Boston ButtBoston Butt
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Skropić powierzchnię oliwą z oliwek i ponownie dobrze natrzeć. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
4
Wiórki jabłkowe moczyć w zimnej wodzie przez co najmniej 30 minut. Rozgrzej 1 stronę grilla węglowego do podłoża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy AppleChipsy Apple
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Odcedzić wióry jabłkowe i umieścić na gorącej stronie grilla w drewnianej tacy wiórów lub w małej metalowej tacy przy ogniu. Trzymaj drugą połowę grilla na bardzo małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy AppleChipsy Apple
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Umieść wieprzowinę na gorętszej stronie grilla i smażyć na złoty kolor ze wszystkich stron, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Wyjmij na dolną stronę grilla. Gotować powoli, na małym ogniu, 300 stopni F, aż mięso będzie miękkie i spadnie z kości, o 2 1/2 godziny. Obracaj mięso co około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Wyjąć z grilla i odstawić na 10 minut. Pokroić lub pokroić na kawałki wielkości kęsa i umieścić w dużej misce. Wymieszać z żądaną ilością sosu BBQ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Ułożyć na bułkach i na wierzchu z czerwoną cebulą i ogórkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
10
Wszystkie składniki wymieszać i dobrze wymieszać.

Składniki

10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyChipsy jabłkowe namoczone w wodzieChipsy jabłkowe namoczone w wodzie11 funt cukinii,kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDodatkowa gałka muszkatołowa, opcjonalnieDodatkowa gałka muszkatołowa, opcjonalnie4(zima)Dodatkowa gałka muszkatołowa, opcjonalnieDodatkowa gałka muszkatołowa, opcjonalnie11 funt cukinii,cayennecayenne41 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.cayennecayenne4(zima)suszony tymianeksuszony tymianek1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)musztarda suchamusztarda sucha6goździkiczosnek mielonyczosnek mielony4(zima)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki11 funt cukinii,kolendra mielonakolendra mielona41 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kolendra mielonakolendra mielona11 funt cukinii,kminek mielonykminek mielony796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2(zima)sos w stylu południowym (zalecane: Tabasco)sos w stylu południowym (zalecane: Tabasco)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione11 funt cukinii,Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2(zima)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwekOliwa z oliwek11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula, mielonacebula, mielona4(zima)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)4(zima)suszone oreganosuszone oregano1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekane świeże liście oreganoposiekane świeże liście oregano2(zima)łagodna paprykałagodna papryka2(zima)ostra paprykaostra papryka2largesogórki, pokrojone w cienkie krążkiogórki, pokrojone w cienkie krążki2kilogramypupa wieprzowapupa wieprzowa1małeczerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty8largesrolkirolki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 1/2 szklanki kefalotyri lub kasseri, startego2 1/2 szklanki kefalotyri lub kasseri, startego2(zima)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Sos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill można połączyć z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować Leese-Fitch Zinfandel. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 9 dolarów za butelkę.
Leese-Fitch Zinfandel
Leese-Fitch Zinfandel
Zinfandel 2013 to znakomity rocznik koloru i głębi, który prezentuje ciemny rubinowy odcień i intrygujące aromaty suszonej śliwki, ciastka snicker doodle i ciasta jeżyn z nutami cynamonu i białego pieprzu. Pierwszy łyk otula podniebienie soczystymi ciemnymi owocami i elastycznymi taninami, które zapewniają długotrwałe wykończenie. Kolejne łyki pokazują ciemną wiśnię, bogatą czekoladę mocha, tosty kokosowe i pyszne ziarna granatu.Mieszanka: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia44
Magazyn