Wolno Gotowane Chili Verde
Przepis wolno gotowane Chili Verde może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 3 godziny. Na $3.55 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś wystarczająco dużo zapasów kurczaka, kolendry, aby zakończyć, & happy garlic - smoosh mince, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Chili Verde, Wieprzowina Chili Verde (Slow Cooker), oraz Slow Cooker Creamy Verde Chicken Chili.
Instrukcje
Zanim zrobisz cokolwiek, musisz ugotować Tomatillo, dopóki nie będą ładne.
Usuń łuski i spłucz przed pieczeniem, foo.Widzisz? Podczas gdy oni robią swoje, ogień piecze papryki. Gdy wszystkie są Czarne i szczęśliwe, wrzuć do papierowej torby na 10 minut.Zeskrobuj skórę, nie rób tego wodą. Żadnych zmywalnych smakołyków, rozumiesz?
Pokrój łodygę i usuń nasiona. Pokroić je w kostkę.Whiz pieczone Tomatillo tylko trochę w blenderze lub robocie kuchennym, wszystko mooshy.Ponieważ był to posiłek w dni powszednie, gotuj jedną noc, a jedz następną. Nie zawracałem sobie głowy ostrożnie brązowienie mięsa & cebula & czosnek. Keeripes, będzie się dusić godzinami, kogo to obchodzi? Wiem, że ol ' CB dba, wygrywa konkursy chili.Ułatwię ci to. Weź ogromny garnek i wrzuć wszystko na raz i ugotuj.Dusić, aż jej zrobić lub gotowy do jedzenia, to jest 2, 3+ godzin.Mój był zbyt płynny, nie zdjął pokrywy wystarczająco szybko. Tak więc przeniosłem się do krótkiego, szerszego holenderskiego piekarnika i zmniejszyłem, aż polubiłem konsystencję. Dodatkowo, papryczki chili były zbyt lekkie. Chodzi mi o to, że poblanosy w sklepie spożywczym były pomarszczone, więc kupiłem nowe meksykańskie Wózki. Jak widać na zdjęciu meez, są naprawdę jasnozielone. Więc następnym razem upewnię się, że dostanę poblanos. Mając to na uwadze, gotowy produkt został outfrickenstanding.As do sparowania z czymś? Spróbuj chochli i zimnego piwa.