Slow-Cooker Spicy Beerbacoa Tacos jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.93 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ser queso fresco, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepsze Powolne Cooker Pikantne Pulled Pork Tacos, Slow Cooker Pikantne Wieprzowe Ananasowe Tacos, oraz Spicy Slow Cooker Chicken Wonton Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spray 5-quart powolne kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Rozgrzać 12-calową patelnię nonstick na wysokim ogniu. Doprawić mostek solą i pieprzem po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj 2 łyżeczki oleju do patelni. Gotować mostek w oleju o 3 protokół z każdej strony lub do brązowego. Ostrożnie przenieść mostek do powolnej kuchenki i dodać czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Smażone Krewetki, Obrane
4
Tymczasem w blenderze umieść składniki chipotle salsa. Okładka; blend na średniej prędkości do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Połowę salsy wlać do wolnej kuchenki (ok.1 szklanki). Przykryć i schłodzić pozostałą salsę. Przykryć powolną kuchenkę; gotować na wysokim ustawieniu ciepła 4 do 4 1/2 godziny lub aż mostek jest bardzo delikatny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Tymczasem, w tej samej patelni, dodać 1 łyżeczkę oleju; ciepła na dużym ogniu. Wymieszać w plasterkach cebuli. Zmniejszyć ogień średnio-niskie, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż cebula są karmelizowane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Wyjąć z patelni; przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Wyjąć mostek z wolnej kuchenki i rozdrobnić widelcem. Rozgrzej karmelizowaną cebulę. Łyżka mostka do każdej skorupy taco, a top z karmelizowaną cebulą. Łyżka 1 łyżka reserved salsy na każdej; top z queso fresco i awokado.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.