Wolno-Cooker Barbecue fasola i kiełbasa
Slow-Cooker Barbecue fasola i kiełbasa może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 500 kalorii, 27g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 30 minut. Jest idealny do Dzień Ojca. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, brązowy cukier, granatową fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Barbecue fasola i kiełbasa, Slow Cooker Barbecue Beans, oraz Bourbon Barbecue Slow Cooker Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bulion ubić, 3 szklanki wody, pastę pomidorową, brązowy cukier, melasę, musztardę, przyprawę do grilla i czosnek w wolnej kuchence.
Dodaj fasolę. W każdą połówkę cebuli wcisnąć goździek; cebulę i kiełbaski włożyć do fasoli w wolnej kuchence. Przykryć i gotować na wysokiej, aż fasola będzie miękka, o 6 godzin.
Wyrzucić połówki cebuli. Wymieszać z octem i sosem Worcestershire, a następnie niech mieszaniny siedzieć, odkryte, o 15 protokół. (Im dłużej fasola siedzi, tym bardziej aromatyczne będą.)
Udekorować marynowaną papryką, szalotki i / lub kwaśną śmietaną, w razie potrzeby.
Zdjęcia Antonis Achilleos