Wiązki Zielonej Fasoli
Wiązki zielonej fasoli to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 8. Za 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 2G tłuszczu i w sumie 44 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, grubo zmielony pieprz, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiązki Zielonej Fasoli, Wiązki Zielonej Fasoli, oraz Wiązki Zielonej Fasoli dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Przytnij koniec łodygi z fasoli i ułóż w ośmiu wiązkach. Pokrój squash na 1/2 cala. plastry; wydrążone plastry squasha do 1-4 cali. krawędzi.
Umieść fasolę przez pierścienie do squasha.
Umieść wiązki fasoli w koszu do gotowania na parze.
Umieść w rondlu na 1 cal. wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryj i gotuj na parze przez 8-10 minut lub do uzyskania chrupiącej miękkości. W międzyczasie na małej patelni nieprzywierającej smaż czosnek i estragon na oleju przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia. Ułóż wiązki fasoli na półmisku do serwowania; skrop mieszanką czosnku.