Wir Mięsny Mozzarella
Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj Mozzarellę Meat Whirl. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 227 kalorii , 15 g białka i 11 g tłuszczu każda. Za 86 centów za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, jajko, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 35 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 38% . Wynik ten jest raczej zły. Mozzarella Meat Loaf , Mozzarella Meat Loaf Wellington i Mozzarella Meat Loaf Wellington są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce połącz wołowinę, wieprzowinę i cielęcinę; Dobrze wymieszać.
Dodać bułkę tartą, jajko, musztardę, sól i pieprz; dobrze wymieszać. Na woskowanym papierze wklep mieszankę mięsną w 14-calowy. x 8 cali prostokąt. Posypać serem mozzarella i posypać natką pietruszki. Zaczynając od wąskiego końca, zwiń ciasno, jak roladka. Mocno dociśnij końce, aby uszczelnić.
Umieść szwy w dół w odległości 9 cali. x 5 cali patelnia do chleba.
Aby przygotować sos, połącz ketchup, wodę i sos Worcestershire; wylać na klopsiki.
Piec w temperaturze 350° przez 1-1/4 godziny lub do momentu, aż termometr wskaże 160°, często podlewając.