Wiosenne warzywne Penne z sosem cytrynowo-śmietanowym

Wiosenne warzywne Penne z sosem cytrynowo-śmietanowym
Wiosenne warzywne Penne z sosem cytrynowo-śmietanowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu. Jeśli masz ząbek czosnku, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wiosenne smażenie warzyw z sosem cytrynowo-imbirowym, Spring Green Vegetable Stir Fry z sosem cytrynowo-imbirowym, oraz Penne ze szparagami i sosem cytrynowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać olej; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Dodaj cebulę i grzyby; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj tymianek i czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Mieszankę pieczarek równomiernie posypać mąką; gotować 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać bulion i pół na pół; gotować 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Dodać groszek, 2 łyżki sera, skórkę i kolejne 3 składniki (przez pieprz); gotować 1 minutę lub aż groszek zostanie dokładnie podgrzany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
7
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. W ciągu ostatnich 3 minut gotowania, dodać szparagi na patelnię; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać mieszaninę makaronu do mieszaniny grzybów; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
9
Posypać pozostałą 1 łyżką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn