Wiosenne warzywa z wędzoną rybą i Herbed Aioli

Wiosenne warzywa z wędzoną rybą i Herbed Aioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wiosennych warzyw z wędzoną rybą i Herbed Aioli. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.34 za porcję. Jest idealny do Wiosna. Jeśli masz ząbek czosnku, filety rybne, warzywa dla niemowląt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tinapa (ryba wędzona), solone jajka i sajgonki pomidorowe, Świeże zioła Aïoli z warzywami wiosennymi / Le Grand AÏOLI, oraz Wiosenne Zielenie Quiche + Wiosenne Prezenty Rozrywkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 2 łyżki wody, żółtka, sok z cytryny i czosnek w średniej metalowej misce; ubijaj, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
CzosnekCzosnek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść miskę nad rondlem gotującej się wody (nie pozwól, aby dno miski dotykało wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ubijać, aż mieszanina zgęstnieje i rejestry termometru 71°, 5 do 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zdjąć z wody. Fajne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek na bazie aioli, a następnie 2 łyżki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
AioliAioli
WodaWoda
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Ubić szczypiorkiem i pietruszką. Doprawić aioli do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić aioli do temperatury pokojowej i ubijać przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
AioliAioli
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
W średniej misce wymieszać olej i sok z cytryny. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz Zielenie i radicchio w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj dressing i wrzucić do płaszcza. Ułóż mieszankę zieleni na dużym talerzu lub podziel między talerze. Top z rybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
RybyRyby
4
Nalej trochę aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
5
Podawać, mijając Pozostałe aioli obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn