Wiosenne warzywa z wędzoną rybą i Herbed Aioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wiosennych warzyw z wędzoną rybą i Herbed Aioli. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.34 za porcję. Jest idealny do Wiosna. Jeśli masz ząbek czosnku, filety rybne, warzywa dla niemowląt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tinapa (ryba wędzona), solone jajka i sajgonki pomidorowe, Świeże zioła Aïoli z warzywami wiosennymi / Le Grand AÏOLI, oraz Wiosenne Zielenie Quiche + Wiosenne Prezenty Rozrywkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 2 łyżki wody, żółtka, sok z cytryny i czosnek w średniej metalowej misce; ubijaj, aby zmiksować.
Umieść miskę nad rondlem gotującej się wody (nie pozwól, aby dno miski dotykało wody).
Ubijać, aż mieszanina zgęstnieje i rejestry termometru 71°, 5 do 6 minut.
Zdjąć z wody. Fajne 10 minut.
Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek na bazie aioli, a następnie 2 łyżki wody.
Ubić szczypiorkiem i pietruszką. Doprawić aioli do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić aioli do temperatury pokojowej i ubijać przed użyciem.
W średniej misce wymieszać olej i sok z cytryny. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.
Połącz Zielenie i radicchio w dużej misce.
Dodaj dressing i wrzucić do płaszcza. Ułóż mieszankę zieleni na dużym talerzu lub podziel między talerze. Top z rybami.
Podawać, mijając Pozostałe aioli obok.