Przepis Wiosna Minestrone z miętą i bazylią Pistou jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Na 4,83 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, grochu, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Późna Wiosna Minestrone Z Zielonym Groszkiem Pistou, Ciepła Sałatka Szparagowa Z Bazylią + Miętą Pistou, oraz Pistou Z Warzyw Wiosennych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój 4 plastry boczku na kawałki i gotuj na średnim ogniu na patelni do zupy. Zwykle używam żeliwnego holenderskiego piekarnika do gotowania moich zup.
Po lekko rumianym boczku, około 4 minutach, dodaj 3/4 małej lub średniej wielkości słodkiej cebuli, połowę cebuli kopru włoskiego, 1 por, 3 obrane marchewki i 3 łodygi selera grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)
Słodka Cebula
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(i Tylko Porcje)
3
Dodać 3 łyżki oliwy z oliwek, przykryć patelnię i niech gotować na średnim ogniu mieszając od czasu do czasu. Proces ten uwolni esencję warzyw, a także wprowadzi smak boczku do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dodać skórkę z parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
7
Zdjąć pokrywę i podgrzać do średniej wysokości. Wymieszać od czasu do czasu i pozostawić do gotowania przez 20-25 minut.
8
Podczas gotowania bulionu. Przygotuj składniki zupy. Posiekaj 1 por, 1/2 małej do średniej słodkiej cebuli, resztę cebuli kopru włoskiego, 3 marchewki, cukinię i około 4 dużych zielonych liści Chard szwajcarski, łodygi usunięte. Połamać miękkie końce szparagów na kawałki wielkości kęsa. Ta część procesu najlepiej wykonywać rękami, ponieważ możesz poczuć, kiedy szparagi zaczynają się twardnieć, w którym momencie nie chcesz ich używać w zupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
Słodka Cebula
Chard Szwajcarski
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Ugotuj garnek z osoloną wodą, aby zblanszować warzywa i przygotuj lodową kąpiel, aby umieścić je po zblanszowaniu. Gdy woda się zagotuje, marchewki blanszujemy przez 4 minuty, cukinię przez 3-4 minuty, boczek przez 3-4 minuty, a szparagi przez 2 minuty. Odstawić na bok, aż będzie gotowy. Jeśli używasz świeżego groszku, możesz również blanszować je w tym momencie przez 3 minuty. Użyłam mrożonych, bo te na rynku nie wyglądały tak świeżo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch świeży
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Chard Szwajcarski
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Odcedzić bulion do dużej miski. Upewnij się, że naprawdę nacisnąć na mieszaninę warzyw / boczek, aby zwolnić wszystkie bulionu odbywa się w. Odstawić bulion. Odrzuć gotowaną mieszankę warzyw i boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Posiekane pory, cebulę i koper włoski podsmażyć w 2 łyżkach oliwy z oliwek. Gdy zmiękną i lekko rumiane dodać 3 drobno posiekane ząbki czosnku i gotować przez 1 minutę. Odstawić bulion do garnka i gotować przez około 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
12
Dodać ugotowaną fasolę cannellini i gotować na średniej wysokości przez 10 minut. Sezon z ok. 2 łyżeczki soli i około 40 klików świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Pamiętaj, że pistou i parmezan dodadzą soli do zupy, więc nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Podawać z łyżką bazylii i mięty pistou, posypką świeżego parmezanu i chrupiącym chlebem. Dobry i niedrogi butelka prowansalskiego białego wina również idzie ładnie podczas gotowania i jedzenia tej zupy!