Wiosenna Tarta Morelowa

Wiosenna Tarta Morelowa
Wiosenna tarta Morelowa to bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 616 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką migdały, morele, jagody i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wiosenny Gyros z salsą morelową, Tarta Dymka, oraz Wiosenna Tarta Szparagowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Dopasuj 1 piecrust do 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem (zachowaj drugą skórkę do przyszłego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść migdały, ciasteczka i cukier w blenderze lub robocie kuchennym i pulsuj do drobnego piasku; posypać spód Skórki. Połówki i wylać morele. Ułóż je, ścięte w dół, na wierzchu okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
MigdałyMigdały
Pliki CookiePliki Cookie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Piec przez 25 minut lub do momentu, aż skorupa będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Włożyć galaretkę do małego rondla i ogrzać na średnim ogniu, aż stopi się i bulgotnie, stale mieszając. Łyżka do tarty. Odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Udekoruj jagodami lub jeżynami i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn