Wiosenna Tarta Morelowa
Wiosenna tarta Morelowa to bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 616 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką migdały, morele, jagody i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wiosenny Gyros z salsą morelową, Tarta Dymka, oraz Wiosenna Tarta Szparagowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Dopasuj 1 piecrust do 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem (zachowaj drugą skórkę do przyszłego użytku).
Umieść migdały, ciasteczka i cukier w blenderze lub robocie kuchennym i pulsuj do drobnego piasku; posypać spód Skórki. Połówki i wylać morele. Ułóż je, ścięte w dół, na wierzchu okruchów.
Piec przez 25 minut lub do momentu, aż skorupa będzie złoty kolor.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu.
Włożyć galaretkę do małego rondla i ogrzać na średnim ogniu, aż stopi się i bulgotnie, stale mieszając. Łyżka do tarty. Odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Udekoruj jagodami lub jeżynami i podawaj.