Wiosenna Sałatka z koprem włoskim i pomarańczą

Wiosenna Sałatka z koprem włoskim i pomarańczą
Wiosenna Sałatka z koprem włoskim i pomarańczą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 159 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Przepis ten zachwycił 187 osób. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, ścinane migdały, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wiosenna Sałatka Zielona z winegretem pomarańczowo-koprowym, Wiosenne warzywa z pomarańczą-koper włoski Vinaigrette, oraz Wiosenna Sałatka Z Fasoli Fava.

Instrukcje

1
Wymieszać cukier, ocet winny, sól, pieprz, bazylia i oliwę z oliwek w małej misce, aż cukier się rozpuści; odstawić. Wrzucić warzywa sałatkowe, pokrojony koper włoski, pomarańcza, cebula, migdały, i żurawiny w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
ZieloniZieloni
żurawinażurawina
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MigdałyMigdały
Koper WłoskiKoper Włoski
PomarańczowyPomarańczowy
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
CebulaCebula
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać sos na sałatkę i wrzucić do służby.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn