Wiosenna Sałatka Warzywno-Ryżowa
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Wiosenna Sałatka warzywno-ryżowa może być super przepisem do wypróbowania. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz miracle whip dressing, pomidorki koktajlowe, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto Wiosenne Z Brązowym Ryżem, Ogolona Wiosenna Sałatka Warzywna, oraz Wiosenna Sałatka Warzywna Cobb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż, pomidory i szparagi połączyć w średniej misce.
Wymieszać pozostałe składniki aż do dobrze wymieszane.
Dodaj do mieszanki ryżu; wrzucić do herbu.