Winegret Żurawinowo-Portowy
Winegret żurawinowo-portowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 166 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Grillowana wołowina Panzanella z Porto Vinaigrette, Pierś z kaczki z sałatką Frisée i Porto Vinaigrette, oraz Dżem Żurawinowy.
Instrukcje
Przygotuj Kompot Żurawinowy.
Połącz szalotki i następne 10 składników. Stopniowo ubij w oleju. Wymieszać w 1/2 szklanki kompot żurawinowy, rezerwując pozostały kompot do innego użycia.