Wietnamskie Roladki Sałatkowe

Wietnamskie Roladki Sałatkowe
Wietnamskie Roladki sałatkowe to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, sałatę, wermiszel ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to niedrogie przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wietnamskie Roladki sałatkowe z sosem zanurzeniowym, Wietnamskie Sajgonki-Sałatka Ananasowa - Na Dwa Sposoby, oraz Wietnamskie Roladki Sałatkowe Z Sosem Orzechowym.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia.
3
Umieść wermiszel ryżowy we wrzącej wodzie, usuń z ognia i pozwól namoczyć 3 do 5 minut, aż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermiszel RyżowyWermiszel Ryżowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Napełnij dużą miskę gorącą wodą. Zanurz jedno opakowanie ryżu w gorącej wodzie na 1 sekundę, aby zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Połóż opakowanie płasko i umieść pożądane ilości makaronu, krewetek, marchwi, sałaty i bazylii w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
7
Zwiń krawędzie owijki lekko do wewnątrz. Zaczynając od dolnej krawędzi opakowania, szczelnie owinąć składniki. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
8
W małej misce, wymieszać sos hoisin z wodą, aż pożądana konsystencja została osiągnięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Podgrzać mieszaninę przez kilka sekund w kuchence mikrofalowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
10
Sajgonki podawać z ciepłym sosem do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Field Recordings Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Field Recordings Chenin Blanc
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn