Wietnamska zupa Rybacka

Wietnamska zupa Rybacka
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wietnamska zupa Rybacka może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 277 kalorii, 15g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Food.com. jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cukier, sok z limonki, mieloną pastę chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób naprawdę lubi to Wietnamskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Zupa Rybacka, oraz Zupa Rybacka.

Składniki

4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 krople sosu sojowego3 krople sosu sojowego1Średnia żółta cebula, posiekananiesolony bulion z kurczaka lub bulion z kurczaka o niskiej zawartości soduniesolony bulion z kurczaka lub bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielona pasta chilimielona pasta chili23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasos rybnysos rybny1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeży sok z limonkiświeży sok z limonki11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula pokrojona w cienkie klinycebula pokrojona w cienkie kliny4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo pokrojone kawałki ananasaświeżo pokrojone kawałki ananasa1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.krewetki surowe, obrane i deveinedkrewetki surowe, obrane i deveined1511 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.łosoś bez kości bez skóry, pokrojony na kawałki wielkości kęsałosoś bez kości bez skóry, pokrojony na kawałki wielkości kęsa0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 mała cukinia, nieobrana i posiekana1 mała cukinia, nieobrana i posiekana23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasmażone szalotki, do dekoracji (postępuj zgodnie z instrukcją)smażone szalotki, do dekoracji (postępuj zgodnie z instrukcją)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamiąższ tamaryndowca, nasączonymiąższ tamaryndowca, nasączony12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekana świeża tajska bazyliaposiekana świeża tajska bazylia21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejpomidory pokrojone w cienkie klinypomidory pokrojone w cienkie kliny12 łyżeczki czosnku w proszku1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegorącej wody, i przepchnięte przez sitogorącej wody, i przepchnięte przez sito

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn