Wieszak stek z sosem wiśniowym szalotka

Wieszak stek z sosem wiśniowym szalotka
Stek z wisienką z szalotką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 118 g tłuszczu, oraz w sumie 1298 kalorii. Na $5.79 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z granatów, czosnek wlewu oliwy z oliwek, szalotki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać kawałki orzecha pekan można śledzić to danie główne z Cynamonowy Placek Orzechowy jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Łatwy sos do steków z Podsmażonym stekiem z wieszaka, Stek z wieszaka i sos Chimichurri, oraz Stek wieszakowy z sosem Zielono-czosnkowym.

Instrukcje

1
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Skropić 2 łyżki oleju na stekach i doprawić wszystkie strony solą i pieprzem, do smaku. Połóż na gorącej patelni do grilla lub grillu na świeżym powietrzu. Pozostawić mięso do gotowania przez około 3 minuty na pierwszej stronie bez ruchu. Obróć i gotuj, aż osiągnie się preferowaną doneness, kolejne 5 minut (tylko trochę więcej dla większych cięć).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjmij steki z grilla na deskę do krojenia i pozostaw na 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Tymczasem zrobić sos. W średnim rondlu na dużym ogniu, dodać szalotki i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem i gotować na złoty kolor. Patelnię odgazować sokiem z granatów, zeskrobać brązowe kawałki, a następnie wymieszać z konfiturami wiśniowymi. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż zgęstnieje. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Konfitury WiśnioweKonfitury Wiśniowe
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Cienko pokroić stek na ziarno i ułożyć na talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
6
Podawać z sosem wiśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn