Wieprzowina z zacierem fasolowym
Wieprzowina z garlicky fasoli mash trwa wokół 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś stek wieprzowy, pół fasoli fasoli w wodzie, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Perfect Garlicky Mash, Grzanka Fasolowa Garlicky, oraz Garlicky Zielona Fasola Migdał.
Instrukcje
Grillować wieprzowinę przez 12-15 minut, obracając raz, aż rumiane i gotowane przez.
Rozgrzać olej na małej patelni, dodać cebulę lub szalotkę i smażyć przez 3 min, aż zmięknie.
Dodajemy czosnek, smażymy jeszcze 1 min., następnie dodajemy fasolę i gotujemy na wolnym ogniu 5 min. Z grubsza rozgnieść tłuczkiem lub widelcem do ziemniaków, a następnie wymieszać z kolendrą.