Wieprzowina z suszonymi śliwkami i cebulą
Wieprzowina z suszonymi śliwkami i cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 240 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka jabłecznika, pieprz, pieprz mielony, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Wołowina gotowana z marchewką, cebulą i suszonymi śliwkami, Wieprzowina z morelami, suszonymi śliwkami i kiszoną kapustą, oraz Schab duszony z Porto i suszonymi śliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w małej misce; odstawić.
Posypać obie strony wieprzowiny solą i pieprzem.
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca. Patelnia płaszcz z gotowania sprayu; dodać wieprzowinę, i gotować 4 protokół z każdej strony.
Wyjąć wieprzowinę z patelni i ogrzać.
Dodaj mieszankę cydru do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia; dodać cebulę i gotować 2 protokół. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać śliwki; gotować 2 protokół.
Dodać wieprzowinę i dusić 6 minut. Skręć wieprzowinę; gotować 6 minut lub aż wieprzowina nie jest już różowy i mieszanka cebuli jest zredukowana do 1 szklanki.
Podawać mieszankę cebuli na wieprzowinie.