Wieprzowina Po Piwku
Beer Pulled Pork to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 3 fanów. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cebuli, oleju roślinnego, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, Root Beer Pulled Pork in Shallot - Root Beer jus z pikantną cebulą i Jalapeno Creme Fraiche, oraz The Best Pulled Pork Ever: Beer n ' BBQ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub ciężkim garnku na średnim ogniu; gotować wieprzowinę w oleju, aż równomiernie rumiane ze wszystkich stron, o 15 protokół.
Przykryć holenderski piekarnik i piec w nagrzanym piekarniku, aż wieprzowina będzie bardzo miękka, około 2 godzin. Wieprzowinę rozdrobnić widelcem i przenieść holenderski piekarnik z powrotem do góry pieca; wymieszać z cebulą.
Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż cebula jest rumiane, o 15 protokół. Doprawić solą i pieprzem.