Wieprzowina Marynowana
Marynowana wieprzowina może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 34g białka, oraz 12g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, liść laurowy, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 72 godziny i 23 minuty. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Sous-Vide bułeczki wieprzowe z majonezem wieprzowym i ogórkami szybko kiszonymi, Marynowane Jajka I Drapaki Wieprzowe, oraz Kanapki wieprzowe z marynowaną sałatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem lodu i wieprzowiny w 2-quart niereaktywny rondel, ustawić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i utrzymać gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Zdjąć z ognia, dodać lód i wymieszać.
Umieść wieprzowinę w 1-galonowym worku z zamkiem błyskawicznym i dodaj schłodzony płyn do wytrawiania.
Wyjąć jak najwięcej powietrza; zamknąć worek i włożyć do lodówki na co najmniej 3 dni, od czasu do czasu obracając worek. Zużyć w ciągu 2 tygodni lub wyjąć wieprzowinę z solanki i zamrozić.