Wieprzowina Kung Pao nad makaronem sezamowym
Wieprzowina Kung Pao nad makaronem sezamowym jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udaj się do sklepu i odbierz schab, wodę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wieprzowina Kung Pao nad makaronem sezamowym, Kung Pao Cukinia, oraz Makaron sezamowy na zimno z pieczoną wieprzowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu.
Dodaj olej roślinny; obróć patelnię, aby pokryć dno.
Dodać brokuły slaw; gotować i mieszać 2 do 3 protokół lub do crisp-tender.
Usuń brokuły slaw z patelni; zachować ciepło.
Dodać wieprzowinę na tej samej patelni; gotować i mieszać na średnim ogniu 5 do 6 minut lub aż brązowy. Wymieszać paprykę i wodę. Przykryć; gotować od 3 do 4 minut, od czasu do czasu mieszając, aż wieprzowina będzie miękka. Wymieszać z sosem stir-fry i miodem. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 1 do 2 minut.
Tymczasem podgrzać 3 ćwiartki wody do wrzenia.
Dodaj makaron; gotować 3 minuty.
Wrzucić makaron i olej sezamowy. Podziel makaron między miseczki. Top z brokułów slaw i mieszanki wieprzowiny.
Posypać orzeszkami ziemnymi.