Wieprzowina i krewetki LOH Bak
Wieprzowina i krewetki LOH Bak może być tylko głównym daniem szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 674 kalorii, 49g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $5.7 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać białka jaj, mąka z tapioki, kasztany wodne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Naklejki na garnek z wieprzowiną i krewetkami, Gyoza wieprzowo-krewetkowa, oraz Schab z krewetkami i wieprzowiną.
Instrukcje
Zmielić wieprzowinę i wymieszać wszystko z wyjątkiem mąki, kraba i jajek. Po marynowaniu przez 24 godziny dodaj jajko i mąkę wymieszaj w Hobart, aż do wyrównania. Następnie złóż kraba, aby utrzymać duże grudki w takcie. Weź Skórki Yuba i pokroić w paski 6 cali. Za pomocą pędzla do ciast nałóż wodę, aby zwilżyć yubę i dodaj około 6 uncji mięsa wieprzowego i mocno zwiń. Jeśli odkładasz, upewnij się, że klapa łącząca znajduje się na spodzie, aby pomóc jej się przykleić. Smażyć w woku lub frytkownicy na oleju w temperaturze 375 stopni przez około 5 minut w zależności od grubości. Można to podawać z lub bez sosem zanurzeniowym, wolę go bez, ale jest pyszny z justabout czegokolwiek! (proszę nie używać ketchupu)