Wieprzowina glazurowana ze świeżymi śliwkami
Glazurowana wieprzowina ze świeżymi śliwkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 59G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.94 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz polędwiczki wieprzowe, liście tymianku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 75%. Spróbuj Wieprzowina glazurowana ze świeżymi śliwkami, Ciepły Sabayon z glazurowanymi śliwkami i malinami, oraz Świeże figi i śliwki w Manzanilli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem. Gotować na gorącym oleju w dużej patelni żaroodpornej na dużym ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Piec 15 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję 14
Przenieść wieprzowinę, cebula, i śliwki do półmiska, zastrzegając kapie w patelni. Przykryć wieprzowinę luźno folią aluminiową i odstawić na 10 minut.
W międzyczasie wymieszać ocet i przetwory w kapiele; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 3 do 5 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; wymieszać z tymiankiem.
Polać mieszanką wieprzowo-śliwkową.