Wieprzowina Argentyńska
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Argentyńska wieprzowina może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Mieszanka pieprzu, pieprzu, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Argentyńskie Empanadas, Argentyński Gulasz Wołowy, oraz Argentyńskie Hamburgery Chimichurri dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 2 łyżki oleju, 1/4 szklanki pietruszki, 1/3 szklanki kolendry, kminek i czerwoną paprykę w płytkim naczyniu.
Dodać wieprzowinę. Przykryć folią i przechowywać w lodówce 1 godzinę, obracając raz.
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Posypać wieprzowinę 1/2 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Umieścić wieprzowinę na ruszcie z grilla pokrytym sprayem do gotowania i grillować przez 8 minut. Obróć wieprzowinę i grilluj 7 minut lub aż termometr zarejestruje 14
Wyjąć wieprzowinę z grilla.
Odstawić na 5 minut. Pokroić wieprzowinę w poprzek.
Połącz 3/4 szklanki pietruszki, 1/3 szklanki kolendry, 1/4 łyżeczki soli, oregano i pozostałe składniki w robocie kuchennym; puls 10 razy.
Mżawka 1/4 szklanki oliwy z oliwek przez zsyp żywności z robot na.