Wielkanocne puddingi

Wielkanocne puddingi
Przepis Wielkanocne puddingi można zrobić w około 50 minut. Na 81 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 39 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga jaj, mąki samowystarczalnej, brązowego cukru i skórki pomarańczowej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wielkanocne quiche na wielkanocne śniadanie / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Puddingi Z Mango, oraz Puddingi Yorkshire.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Masło 6 poszczególnych basenów puddings lub dariole formy i linii dolnej każdego z małym kółkiem pieczenia pergaminu. Posadź je w głębokiej puszce do pieczenia i zagotuj czajnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3
Do miski ze szczyptą soli wrzucić masło, mąkę, cukier, skórki i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ubijać elektryczną ręczną trzepaczką, aż do połączenia. Suszone owoce mieszamy, następnie dzielimy na formy. Ostrożnie wlać gorącą wodę z czajnika do puszki, aż dojdzie do około jednej trzeciej do połowy boków form.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Piec przez 25-30 minut, aż szpikulec wepchnięty wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Podawać od razu. Jeśli robisz z wyprzedzeniem, pozostaw pudry do ostygnięcia, przykryj do dnia, a następnie odwróć Formy do naczynia odpornego na działanie mikrofali i kuchenki mikrofalowej, trzy na raz, na 1-2 minuty na wysoką temperaturę. Wylać budynie, wlać trochę kremu z gałki muszkatołowej (patrz przepis, poniżej) i dodać kratkę z gałki muszkatołowej, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na budyń. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn