Wielka patelnia Toma Szallera czyli farsz dla ptaków
Wielka patelnia lub farsz dla ptaków Toma Szallera może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 25 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 10g białka, oraz 13g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól selerową, chleb chlebowy, przyprawę do drobiu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Wielka patelnia Toma Szallera czyli farsz dla ptaków, Wielkie Kulki farszu, oraz Słynny farsz prababci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Umieścić kiełbasę w dużym holenderskim piekarniku. Gotować na średnim ogniu, mieszając do kruszonki, aż równomiernie zbrązowieje.
Dodaj boczek do kiełbasy wraz z cebulą, zielona papryka, czerwona papryka, grzyby, masło, pieprz, sól selerowa, sól przyprawowa, przyprawa do drobiu, bazylia, czosnek w proszku i woda. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 10 do 20 minut, aż warzywa będą miękkie.
Stopniowo umieść chleb w mieszaninie, dokładnie mieszając, aż wszystkie kawałki zostaną pokryte.
Przełożyć do dużego naczynia do pieczenia lub dwóch średnich naczyń do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 40 do 60 minut, lub do góry zaczyna brązowieć.