White Chip & Vodka Cookies
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Ten przepis jest lubiany przez 102 smakoszy i kucharzy. Idź do sklepu i odebrać brązowy cukier, frytki, skrócenie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Płatki owsiane żurawinowe ciasteczka z białą czekoladą (aka Granola Bar Cookies), Ciasteczka Z Białej Czekolady, oraz White Chip Island Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.In miska do mieszania, przy niskiej prędkości miksera stojącego, ubić masło i oba cukry tylko do wymieszania (Nie lekkie i puszyste, po prostu mieszane). Stopniowo dodawać jajka, mieszając aż do wymieszania. Następnie wymieszać wanilią i wódką.
Mąkę, skrobię kukurydzianą, sodę oczyszczoną i sól połączyć w osobnej misce i dobrze wymieszać.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła i mieszać aż do wymieszania. Wymieszać z białymi wiórkami.Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki na pergaminie lub nonstick folii wyłożonej blachy do pieczenia.
Piec przez 12-15 minut lub aż ciasteczka są ładnie rumiane na całym. Sprawia, że około 32 do 36 W zależności od tego, jak duże ciasteczka