Wegetariańskie Chiles Rellenos
Wegetariańskie Chiles Rellenos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 18g białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz olej, cebulę, meksykańskie oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), oraz Zapiekanka Chiles (Chiles) Rellenos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 5 min. lub do kruchego-Delikatnego, często mieszając. Czosnek wymieszać; gotować 1 min.
Dodać wodę, ziemniaki i marchew; przykryć. Gotować 10 min.; wymieszać z cukinią. Gotować, pod przykryciem, 5 min. lub dopóki wszystkie warzywa nie będą miękkie. Wymieszać z sosem pomidorowym i przyprawami; dusić 3 min.
Łyżka do chiles; miejsce w płytkim naczyniu do pieczenia. Kryć się.
Piec 20 min. Top z serem; piec; odkryte, 5 min. albo aż się stopi.