Wegetariański Sok Pomidorowy
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, wegetariańskich i wegańskich do swojego pudełka z przepisami, wegetariański sok pomidorowy może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Na porcję tego napoju znajduje się 87 kalorii, 3 g białka i 1 g tłuszczu. Za 1,21 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12 osobom. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin. Mieszanka cebuli, cukru, szpinaku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 79% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Klopsiki wegetariańskie (miazga sokowa), Sok grejpfrutowo-warzywny z limonki i Sok warzywny z mango i cytrusów {bez dodatku cukru, nabiału i glutenu}.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub dużym czajniku połącz wszystkie składniki; lekko rozgnieć pomidory. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszone ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1,5 godziny lub do miękkości warzyw, często mieszając. Fajny.
Przeciśnij mieszaninę przez młynek spożywczy lub drobne sito. Przechowywać w lodówce lub zamrażać. Przed podaniem dobrze wstrząśnij lub wymieszaj.