Wegetariańska Zupa Serowa to bezglutenowa i bezmleczna przystawka. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 9 g białka i 11 g tłuszczu. Za 88 centów za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9 osobom. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go ponownie. Mieszanka skrobi kukurydzianej, mieszanki warzyw kalifornijskiej, wody i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują lżejszy pieczony makaron z serem, czyli ukryty warzywny makaron z serem, zupę wegetariańską i zupę wegetariańską.
Instrukcje
1
W dużym rondlu z powłoką nieprzywierającą pokrytą sprayem kuchennym smaż cebulę i seler na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka. Wymieszaj ziemniaki, wodę i bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
średnie Ciasto Dyniowe Każda)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; stopniowo dodawaj do zupy. Wróć do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do momentu, aż lekko zgęstnieje. Mieszaj skondensowaną zupę, aż się zmiksuje.