Wegetariańska Nadziewana Czerwona Papryka

Wegetariańska Nadziewana Czerwona Papryka
Wegetariańska nadziewana czerwona papryka może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sól koszerna, parmezan, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wegetariańska Grillowana Meksykańska Nadziewana Papryka, Wegetariańska papryka nadziewana ze świeżym sosem pomidorowym, oraz Slow Cooker Wegetariańskie Nadziewane Papryka Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni rondel obficie osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.W międzyczasie rozgrzać odmierzony olej w dużym rondlu na średnim ogniu, aż się połyśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę i czosnek, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie zmiękać, o 5 protokół.Zwiększyć ogień do średniej wysokości, dodać cukinię i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane w niektórych miejscach i jeszcze chrupiące-przetargu, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CukiniaCukinia
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodaj pastę pomidorową, wymieszaj, aby połączyć i gotuj, aż surowy smak się ugotuje, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
4
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić.Gdy woda się zagotuje, dodać kuskus i gotować aż al dente, o 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odcedzić w sitku o drobnej siatce, a następnie spłukać pod zimną wodą do ostygnięcia. Wstrząsnąć nadmiar wody i niech kuskus spuścić w sitku w zlewie podczas przygotowywania papryki, co najmniej 10 protokół.Użyj noża do parowania, aby wyciąć szerokie koło wokół każdej łodygi papryki (jak podczas rzeźbienia jack-o' - lantern), więc skończysz z czapką, którą można wymienić po nadziewaniu papryki; uważaj, aby nie przebić lub zgrać papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KuskusKuskus
PaprykaPapryka
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
NóżNóż
6
Usunąć i wyrzucić wszelkie nasiona i membrany z nasadki i z wnętrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
7
Posmarować wnętrze papryki olejem i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Przełożyć odsączony kuskus do dużej miski; dodać zarezerwowaną mieszankę cebula-cukinia, sery i bazylia; i wymieszać, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.Równomiernie podzielić nadzienie między papryki. Wymień nasadki i wciśnij każdą nasadkę do wypełnienia. Przebić 3 wykałaczki przez każdą czapkę i z boku pieprzu, aby zabezpieczyć czapki na grillu. Odstawić, aż będzie gotowy do grillowania. (Jeśli farsz papryki więcej niż 30 minut przed grillowaniem, przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KuskusKuskus
FarszFarsz
CukiniaCukinia
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Niech papryki siedzieć w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut przed grillowaniem tak, że gotować szybciej i bardziej równomiernie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
10
Podgrzać grill węglowy lub gazowy do medium (około 177° do 450 ° F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Umieścić nadziewane papryki na ich stronach i zamknąć grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
Zwijaj każdą paprykę ćwierć obrotu co 7 minut, aby ugotować wszystkie cztery strony. Papryka jest gotowa, gdy nadzienie jest gorące, skórki są dobrze zwęglone, a miąższ jest miękki w dotyku, około 30 minut całkowitego czasu grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
RolkaRolka
13
Paprykę wyjąć na półmisek, ostudzić na 5 minut i wyjąć wykałaczki. Jeśli służy jako dodatek, pokroić paprykę na pół pionowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia52
Magazyn