Wegetariańska biała fasola 'Alfredo' z Linguine
Wegetariańska biała fasola "Alfredo" z Linguine może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 17g białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka szparagów, masło, fasola granatowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Allrecipes ma 61 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Wegetariańska Zupa Z Białej Fasoli, Wegetariańska czarna i biała fasola Chili, oraz Wegetariański gulasz z białej fasoli i Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i zagotuj na dużym ogniu. Makaron gotować we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż makaron się ugotuje, około 11 minut.
W międzyczasie roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu. Mieszać w czosnku, i gotować, aż złoty kolor, o 5 protokół.
Dodać 2/3 szklanki fasoli i 1/2 szklanki mleka sojowego; zacieru z tyłu łyżką lub masher ziemniaków do tworzenia gęstej pasty. Wymieszaj pozostałe mleko sojowe, aby stworzyć gęsty sos.
Wymieszać z pozostałą fasolą i szparagami; gotować na wolnym ogniu, aż szparagi będą miękkie. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Makaron wrzucić z sosem i podawać.