Wegańskie Plastry Gobbler (Soy-Free Faux Turkey)
Wegańskie plastry Gobbler (Soy-Free Faux Turkey) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 364 kalorie, 41g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Go Dairy Free Ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szałwię, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegańskie Plastry Gobbler (Soy-Free Faux Turkey), Ciasto Z Indykiem Gobbler, oraz Pieczeń Z Indyka Tofu (Bezglutenowa, Bezmleczna ,Bez Jajek, Wegańska) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze połącz fasolę granatową przez (i w tym) nasiona selera. Mieszamy do smooth.In średnia miska, połączyć gluten, drożdże, mąka garbanzo, i tapioka.
Do suchych składników wlać płyny i wymieszać widelcem.
Dodaj dodatkową łyżkę bulionu (15 ml) lub glutenu (9 g) w razie potrzeby, aby uzyskać miękkie, nadające się do pracy ciasto.Zagnieść kilka minut, wyciskając, aby mieć pewność, że wszystkie składniki są połączone.
Przełożyć na folię. Formować w rolkę o długości około 15 cm.
Zwiń folię wokół mieszaniny, skręcając końce, aby zamknąć mieszaninę.Przygotuj parowiec i paruj Bułkę przez 1 godzinę 15 minut.
Niech ostygnie całkowicie przed krojeniem cienko, za pomocą ostrego, ząbkowanego noża i cięcia w ruchu huśtawki.Resztki przechowywać szczelnie zapakowane w lodówce, przez okres do jednego tygodnia lub zamrażać szczelnie.