Wegańskie Niemieckie naleśniki czekoladowe z kokosowym syropem klonowym Pecan
Wegańskie Niemieckie naleśniki czekoladowe z kokosowym syropem klonowym Pecan jest bezmleczne poranny posiłek. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 720 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, kawałki pekan, kokosowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Naleśniki z dyni z masłem Pekan syrop klonowy, Naleśniki z mleka kokosowego z syropem Klonowo-limonkowym, oraz Silver Dollar Buttermilk-naleśniki orzechowe z masłem Bourbon Melasses i syropem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do warm.In w średniej misce wymieszać mąkę, cukier, kakao, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną.Zrób studnię w środku i wlej mleko sojowe oraz ekstrakty waniliowe i migdałowe.
Trzepaczka tylko do połączenia; kilka grudek jest w porządku. Wymieszać w kokosie i orzechach pekan, aby równomiernie rozprowadzić.Spryskaj dużą dobrze przyprawioną patelnię żeliwną nieprzywierającą sprayem do gotowania i podgrzewaj na średniej wysokości, aż skwierczą.Gotować 3 do 4 naleśniki na raz, używając skąpej 1/4-szklanki ciasta przez 2 do 3 minut z pierwszej strony.Flip, i gotować dodatkowe kilka minut lub aż zrobić całą drogę.Trzymaj ciepło w piekarniku, podczas gdy powtarzasz z pozostałymi batter.In rondel 1-quart na średnim ogniu, dusić syrop przez kilka minut lub aż lekko zgęstnieje i zmniejsza się.W razie potrzeby zmniejszyć ogień, aby nie gotować.Wymieszaj śmietankę kokosową, kawałki orzechów kokosowych i orzechów pekan i podgrzej, nie pozwalając na gotowanie.
Podawać od razu łyżką na niemieckich naleśnikach czekoladowych.